Varkensvlees

Wij willen ons graag onderscheiden met ons vlees. Om uit te blinken, kopen wij eerste klas varkensvlees, wat dagelijks uitgezocht wordt met de hoogste kwalificaties. Het belangrijkste is dat het supervers, stevig en erg smaakvol is.

Overigens komt al ons varkensvlees uit de Keten Duurzaam Varkensvlees (KDV). De keten bestaat uit een vast samenwerkingsverband tussen 100% Nederlandse varkenshouderijen, slachterijen en slagerijen, die met elkaar garant staan voor topkwaliteit en gegarandeerd veilig vlees. Elk stuk vlees dat uit de keten komt, wordt streng gecontroleerd en gecertificeerd en is moeiteloos te traceren van boer tot aan verkoop. Het KDV innoveert voortdurend voor een betere zorg, voeding en welzijn van het dier en voor milieu en omgeving.
Deze projecten worden gestimuleerd door o.a. Wageningen University, het Landbouw Economisch Instituut, de Dierenbescherming en Stichting Natuur en Milieu.

Koopt u uw varkensvlees bij ons, dan kunt u ervan op aan dat het dier een fijn leven had. Dit proeft u ook, want stressvrije varkens smaken aanmerkelijk beter.

• Haas-, rib- en schouderkotelet
  • Schnitzels