Rundvlees


Dagelijks wordt voor ons het beste rundvlees geselecteerd. Wij kiezen niet voor de massa, maar uitsluitend voor het beste stukje vlees, wat met zorg groot gebracht is. Daardoor hebben de runderen een gezonde leefstijl genoten, wat een stevig en zacht stukje vlees als eindresultaat geeft.

Wij besteden veel zorg aan onze biefstuk en gehakt. Dit zijn uiteindelijk de twee belangrijkste producten in het assortiment van een goede slager.
Om deze reden verkopen wij een goed botermals biefstukje en heerlijk mager rundergehakt. Daar komt u zeker voor terug.

U kunt ook bij ons terecht voor Wagyu rundvlees. Dit rundvlees is zeer exclusief en extra mals. De Wagyu burgers vindt u in ons vaste assortiment; andere producten van Wagyu zijn verkrijgbaar op bestelling. Vraag voor meer informatie in de winkel.

  • Magere runderlappen
  • Runderriblappen
  • Sucadelappen
  • Malse ossenhaas
  • Lekkere kogelbiefstuk
  • Steak Argentijn
  • Steak du chef: met brie, honing en pijnboompitten
  • Runderschnitzels gemarineerd

U kunt ook bij ons terecht voor Black Angus rundvlees. Denk hierbij aan onze Black Angus burgers, sucadelappen en riblappen.

Weersverwachting

R
Vandaag
7.0°C
lichte regenbui
Wind: nw 9 m/sec
C
dinsdag
9°C
B
woensdag
5°C

Openingstijden

MaandagMa 08.00 t/m 18.00 uur
DinsdagDi 08.00 t/m 18:00 uur
WoensdagWo 08.00 t/m 18:00 uur
DonderdagDo 08.00 t/m 18:00 uur
VrijdagVr 08.00 t/m 20.00 uur
ZaterdagZa 08.00 t/m 17:00 uur
ZondagZo t/m

Waar kunt u ons vinden

Adres: Raadhuisplein 3, 4231BZ Meerkerk
Telefoon: 0183-354409 Telefoon: 0183-354409
E-mail: info@ambachtelijkeslagerijmeerkerk.nl
KVK: 61667129

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.