Hapjes

Onze heerlijke hapjes zijn niet meer weg te denken uit ons assortiment. Ze zien er super de luxe uit en smaken voortreffelijk. Onze hapjes worden gepresenteerd op een houten plank die tevens als dienblad te gebruiken is.

Warme hapjes

Warme hapjes leveren wij af in een handige hapjespan. In deze pan zit een vakverdeler die het gemakkelijk maakt om de hapjes te scheiden en toch kunnen de hapjes tegelijk opgewarmd worden. In slechts 45 minuten heeft u circa 100 warme hapjes tot uw beschikking. Prijs per pan: € 47,50. U kunt voor de hapjespan kiezen uit de volgende soorten.

• Grillworst
  • Grillworst Spaans
  • Indische ballen
  • Bamiballetjes
  • Grillworst kaas
  • Grillworst kip
  • Kipkluifjes
  • Spareribs
  • Grillworst saté
  • Grillworst kip-kaas
  • Satéballetjes
  • Kipballetjes
  • Grillworst bami
  • Grillworst sambal kaas
  • Kipkluifjes in zoete saus
  • Bali kipsaté

Warme partygerechten

Kip- of varkenssaté in warme satésaus

De satéstokjes worden in de Hot-pot gedaan en gemengd met heerlijke satésaus, zodat het zo warm mogelijk blijft.
Dit is geweldig lekker eten en heerlijk in combinatie met plakjes stokbrood. U zet de Hot-pot 75 minuten van tevoren aan en u kunt beginnen met eten.

Prijs per pot: € 75,- (30-40 personen)

Party-pan beenham

Onze hapjespannen zijn ook uitermate geschikt voor broodjes warme beenham.
Wij vullen de pan met 5000 gram beenham, deze kunt u in 45 minuten warm maken door alleen de pan aan te zetten.
Midden in de pan zetten wij een aluminium bakje met honing-mosterdsaus zodat de saus ook warm is.

Prijs per pan: € 99,95 (40-50 broodjes)

Een echte must-have is onze Party-pan.

Heerlijke warme hapjes in een handomdraai op tafel. Bij deze pan hebben wij ongeveer 200 warme hapjes voor u geselecteerd.
Dit is uit te breiden met sausjes, stokbrood, kruidenboter, enz.
Inhoud pan: sparerib kluifjes - Flintstone boutje - kip balletjes - grillschijfjes - mini kip spiesjes - party balletjes

De hapjes zijn eenvoudig op te warmen. Zet de pan 30 minuten aan op de laagste stand. Daarna kunt u direct genieten; veel plezier!

Prijs voor een gevulde Party-Pan: € 69,95

lichte regenbui