Black Angus Beef

Exclusief rundvlees

En als we het dan toch over topproducten hebben: eveneens verkrijgbaar bij ons is het exclusieve Black Angus Beef. Dit superieure Schotse Aberdeen Angus rundvlees is zeer sappig en mals, eenvoudig te bereiden en een enorme verrassing voor uw smaakpapillen. Denk hierbij aan onze Black Angus burgers, sukadelappen en riblappen.

Kwaliteit en garantie

De kwaliteitsnormen liggen hoger dan de geldende wetgeving in het programma van de beschermende oorsprongsbenaming (B.O.B.). Dit programma van de Europese commissie beschermt kwalitatief hoogstaande, traditionele en regionale producten.

Het kaviaar onder het rundvlees!

Black Angus is één van de bekendste rassen van het rundvlees in Schotland, bekend om zijn uitzonderlijke malsheid en sappige, zilte smaak. Dit Highland ras met zijn kenmerkende lange zwarte haren en hoorns is vooral bekend om zijn marmering en sappigheid. Black Angus is het snelst groeiende ras van runderen op de Britse eilanden, die de groeiende vraag van consumenten naar kwaliteit rundvlees met de garantie en de zekerheid van kwaliteit weerspiegelt.

Dit Schotse rundvlees uit de noordelijke Highlands, Black Angus Beef, is rundvlees van de hoogste, meest constante kwaliteit. Black Angus Beef is een uniek product dat uitermate geschikt is voor zowel bakken als grillen. Black Angus runderen worden grootgebracht met een zorgvuldig uitgebalanceerd graandieet. Het vlees van deze runderen is een culinaire delicatesse vanwege zijn marmering die de smaakpapillen verrast met een ongekende sappigheid. Dit alles met als doel een mals, sappig en bijzonder smaakvol stukje vlees van een superieure en constante kwaliteit te kunnen leveren.

Rood vlees, dat rundvlees omvat, is een goede bron van eiwitten, vitaminen en mineralen, zoals ijzer, selenium, zink en B-vitamines waaronder vitamine B12.
Geen enkel voedsel bevat alle voedingsstoffen die nodig zijn voor een goede gezondheid, zodat het doel een breed scala van levensmiddelen in het dieet moet zijn: balans is de sleutel. Mager rood vlees kan deel uitmaken van een gezonde en evenwichtige voeding.

Kwaliteit, veiligheid, traditionele veeteelt, gezondheid en het dierenwelzijn zijn alle belangrijke elementen die gelden op de gekwalificeerde Schotse boerderijketen. De garantieregeling houdt in dat alleen dieren van de boerderijen die aan de zekerheids-eisen voldoen, in aanmerking komen om te worden geclassificeerd als Scotch Beef. De boerderijen worden per jaar geïnspecteerd en alleen dan kan de kwalificatie 'Scotch Beef' worden toegekend aan die runderen die zijn geboren en getogen op zeker Schotse boerderijen.

Kom en overtuig uzelf van dit uitzonderlijke stukje Schots rundvlees.

licht bewolkt
Wind: zzw 2 m/sec